ISSAEMPRESARI Per a empresaris i autònoms

salut i diners

En la teva condició de professional liberal o autònom una de les teves principals preocupacions és com afrontar les adversitats derivades d’un trastorn de salut, ocasionat per una malaltia o un accident, i que afecten directament al desenvolupament de la teva tasca professional.

Per fer una comparació, un vaixell sense rumb va a la deriva. El mateix passa en el dia a dia: si per causes alienes a la teva voluntat -ocasionades per una malaltia o un accident fortuïts- no pots ser al capdavant d’allò que és la teva vida (privada, professional, negoci, etcètera), això et provoca un trastorn econòmic important. En especial en aquests moments, en els que no estàs preparat per a això…

No te’n preocupis més !!!

Nosaltres, com a especialistes en salut, hem pensat per tu en aquesta situació, i per això I.S.S.A. t’ofereix un producte mixt que intentarà solucionar-te aquesta preocupació de la millor manera possible. D’una banda, t’oferim una cobertura assistencial amb la major atenció mèdica, per tal d’aconseguir una ràpida millora i, d’una altra banda, juntament amb Previsión Mallorquina, asseguradora especialista en subsidis per incapacitat temporal, et proporcionem un suport econòmic que et permetrà afrontar algunes de les despeses que ocasionen aquestes adversitats, amb una indemnització diària per malaltia i/o accident, hospitalització i, fins i tot, amb la possibilitat d’augmentar-la en el supòsit de patir una malaltia greu.

La nostra pregunta és: Per què anar per separat quan podem anar junts? Aquí tens la resposta: hem creat issa empresari amb les millors condicions per a tu.