Nou servei BIODESCODIFICACIÓ a la ISSA

logo.espailogo-assegurances

 EL PRIVILEGI D’UNA VIDA ÉS SER QUI REALMENT ETS

Quan actuem amb incoherència entre el que en essència som i el que creiem que som ens genera un estres, on la malaltia es pot desencadenar o repetim situacions que ens avisen que hi ha un desequilibri entre el que pensem i amb el que sentim.

Es pot aplicar en qualsevol malaltia o situació repetitiva, ajudant a canviar la percepció del que està passant al nostre voltant

BIODESCODIFICACIO

QUÈ ACONSEGUIM AMB LA BIODESCODIFICACIÓ

Es pot aplicar en qualsevol malaltia o situació repetitiva, ajudant a canviar la percepció del que està passant al nostre voltant

Ajuda a prendre consciència que estem condicionats per un sistema de creences, ja sigui familiar o social i que ens impedeix ser nosaltres mateixos.

 

COM TREBALLA LA BIODESCODIFICACIÓ?

És una teràpia que ajuda a prendre consciència que estem condicionats per un sistema de creences, ja sigui familiar o social i que ens impedeix ser nosaltres mateixos. Quan actuem amb incoherència entre el que en essència som i el que creiem que som es genera un estres, on la malaltia es pot desencadenar o repetim situacions que ens avisen que hi ha un desequilibri entre el que pensem i el que sentim. Es pot aplicar en qualsevol malaltia o situació repetitiva, ajudant a canviar la percepció del que està passant al nostre voltant.

Professional: Miriam NAVARRO

Preu sessió: 60 euros (1 hora 30 minuts)

Preus especials assegurats ISSA

TRUCA ARA I DEMANA HORA!

93 790 22 14